«Я Толік, приїхав за «шишкою»: наркоманом, якого зловили у Рівному, виявився син чиновника з Тернопільщини

Опубліковано:
13 Травня, 2022
Наркоманом, якого зловили у Рівному, виявився син чиновника з Тернопільщини.

19 березня 2022 року, “Тернополяни” писали, що у місті Рівне, бійці територіальної оборони зловили Толіка з Тернополя, який приїхав за наркотиками.

Чоловіка зловили у полях в приватному секторі та почали розпитувати звідки він і чого по полях ходить у Рівному.

“Я Толік, приїхав за “шишкою”, – відзначив на імпровізованому допиті молодий чоловік. – Приїхав до друга Льоні, він тут з Рівного. А тут опинився, щоб взяти “шишку”. Не дзвоніть до дружини – вона вагітна, не дзвоніть до мами – в неї тиск. Подзвоніть до Льоні”.

Сьогодні з’ясувалося, що тим самим Толіком з Тернополя виявився – Анатолій Макаревич, син голови БЮТ у Шумському районі та заступника міського голови Шумської ОТГ Олександра Макаревича.

Крім того, що син чиновника їздив у сусідню область за наркотиками у військовий час, то стало відомо, що Анатолій Макаревич був записаний у місцеву територіальну оборону.

Хоча за словами його знайомих, Анатолій просто рахувався там, адже жодного дня не був ні на блокопсті , ні на чергуванні, ні на патрулювання міста чи вулиць.

Як стверджують джерела “Тернополян”, після інциденту з наркотиками, Анатолія Макаревича попросили підписати контракт в ЗСУ, щоб уникнути кримінальної відповідальності за наркотики.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: