Отримати допомогу у тернопільському «Карітасі» можна, зареєструвавшись в онлайн-чергу

13.05.2022 19:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Отримати допомогу у тернопільському благодійному фонді «Карітас» можна, зареєструвавшись в онлайн-чергу. Таку послугу створили, щоб полегшити процес отримання необхідних речей від фонду.

Про це працівники «Карітасу» написали у мережі Facebook:

«Друзі, для полегшення процесу отримання гуманітраної допомоги, щоб зменшити кількість осіб, очікуючих в чергах та спростити реєстрацію на місці, в нашому осередку впроваджується онлайн-реєстрація через телеграм канал.

Для реєстрації потрібно:

  1. Підписатись на наш телеграм канал або в пошуку ввести caritas_ternopil
  2. Знайти форму для реєстрації (прикріплена в верхньому повідомленні)
  3. Внести свої дані в форму.
  4. Надіслати форму.
  5. Очікувати в телеграм каналі на публікацію списків. Списки публікуються на кожну дату окремо. Перевірити себе в списку, якщо Ваші дані є у списку, то в цей день Ви гарантовано отримаєте допомогу.
  6. Прийти на отримання допомоги з документами, які підтверджують статус ВПО, підтверджують особу та/або підтвержують особливу соціальну категорію, якщо така є. (Багатодітна сім’я, малозабезпечена сім’я, тощо)

На телефоні гарячої лінії Карітасу Тернопіль, Вам можеть допомогти зареєструватись.

Працівники гарячої лінії НЕ МАЮТЬ інформації стосовно черги та списків, тому уточнити свою чергу можна лише через телеграм канал», - повідомляють у благодійному фонді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі