У Тернополі проведуть благодійний концерт «Золоті голоси України в підтримку ЗСУ»

Опубліковано:
10 Травня, 2022

У Тернополі 12 травня відбудеться благодійний концерт «Золоті голоси України в підтримку ЗСУ».

Його проведуть у драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Початок о 17.00 год. Влаштовує концерт громадська організація «Жінки в Бізнесі Тернопіль». Зібрані кошти підуть на допомогу нашим захисникам: 3 єгерський батальйон 68-ї окремої єгерської бригади полковника Миколи Кулича, в якій служить багато хлопців з Тернополя. Про це організатори написали у мережі Facebook:

«Кращі голоси України об’єдналися задля нашої Перемоги!

За сприяння Тернопільської Асоціації рієлторів України та Всеукраїнської платформи «Жінки в бізнесі» у Тернопільській області запрошуємо усіх тернополян та гостей міста на неймовірну подію, де для Вас заспівають:

Швачка Анжеліна: Солістка Національної опери України, Народна Артистка України, лауреатка премії ім. Т. Г. Шевченка, кавалер Зірки Італії за особливі заслуги, Командор ордена Академії Мистецтв України, в репертуарі 45 оперних партій, співала в понад 50-ти країнах світу, кавалер ордену “Зірки Італії”.

Сергій Магера: соліст Національної опери України, народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, кавалер ордену “Зірки Італії”.

Борис Репка: заслужений артист України, директор-художній керівник Тернопільського обласного академічного драматичного театру імені Т. Шевченка

Олександр Киреєв: соліст Національної опери України, лауреат Міжнародних конкурсів.

Також для Вас заспівають студенти Київської національної музичної академії України: Катерина Ясенчук, Володимир Щур, Володимир Соколовський, Марина Зінкевич», – пишуть організатори.

Ціна за вхід – 100 гривень. Оплата на картку за реквізитами: 4149 6293 0127 7455.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #концерт у тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: