До п’яти років тюрми: у Тернополі п’яний неповнолітній хлопець побив двох перехожих

Опубліковано:
9 Травня, 2022

Позбавлення волі на строк від двох до п’яти років загрожує жителю Тернополя.

17-річний юнак, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, побив двох перехожих. На місце конфлікту виїжджали працівники районного управління поліції.

У ході перевірки стало відомо, що молодики віком від 17 до 20 років на вулиці Тарнавського розпивали спиртні напої та порушували громадський спокій. Цей “відпочинок” вирішив відзняти на телефон випадковий перехожий.

Відпочивальники помітили фільмування й один із них пішов з’ясовувати стосунки. Конфлікт переріс у бійку. Товариші намагалися розтягнути чоловіків, але їм це не вдавалося.

В цей момент поруч проходив ще один місцевий житель. Він також спробував врегулювати конфлікт, але молодик напав й на нього, повалив на землю і також почав завдавати удари руками та ногами.

Друзі відтягнули хулігана від потерпілих. Останні за меддопомогою звернулися до лікарні. Слідчі внесли даний факт в ЄРДР згідно ч. 3 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка у тернополі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: