Компанія «Опілля» передала близько півтисячі оборонного спорядження для захисників

Опубліковано:
9 Травня, 2022

У війну має робити кожен свою справу, яку вміє найкраще. Тернопільська компанія “Опілля” з першого дня повномасштабної війни на території України активно долучилася для допомоги військовим та волонтерам. При цьому продовжує працювати, щоби підтримати економіку країни, яка зараз є особливо вразливою.

Інжинірингова команда «Опілля» – це майже 60 фахівців. Її основні функції – виготовлення, монтаж, запуск та комплексне технічне обслуговування пивного обладнання. А на період війни працівники частково перекваліфікувалися, та почали виготовляти протитанкове та оборонне металеве спорядження. 

Заступник директора з маркетингу компанії «Опілля» Василь Мацюк каже, що близько 140 штук захисних «їжаків» і лент з шипами, які  використовуються на основних дорогах і блокпостах передали на оборону у березні і квітні. Додатково 250 “їжаків” та лент відправили в одну з прикордонних частин.

У компанії “Опілля” активно займаються волонтерством, допомагають людям, які втекли від війни, а також громадським організаціям.

– Незалежно від того доки буде тривати війна з боку росії, ми будемо працювати, щоб допомогати нашим військовим. Лише об’єднавшись ми зможемо перемогти, – додає Василь Мацюк.

“Опілля” продовжує виробництво продукції і сплачує податки, підтримує економіку України та забезпечує краян робочими місцями.

null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #опілля, #опілля тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: