В Україні заборонили діяльність проросійських партій

03.05.2022 15:21   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно
Верховна Рада ухвалила закон щодо заборони діяльності проросійських партій.

Як передає Укрінформ, за відповідне рішення проголосували на засіданні у вівторок, 3 травня, 330 парламентаріїв, повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Телеграмі.

"Рада заборонила діяльність проросійських партій", - написав він, вказавши, що був ухвалений відповідний законодавчий акт № 7172-1.

Верховна Рада 1 квітня ухвалила в першому читанні законопроєкт "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони політичних партій" (№7172-1), який визначає процедуру заборони партій, що мають антиукраїнський характер.

Мета документа - захист незалежності і суверенітету України від політичних сил, діяльність яких має характер колабораціонізму і спрямована на повалення в Україні державного ладу, знищення і підміни національної ідентичності її громадян. Він покликаний законодавчо врегулювати порядок заборони і припинення діяльності проросійських партій задля захисту демократії в Україні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі