На Тернопільщині вибухнула цистерна: уламки розлетілися на 300-400 м, загинув чоловік

Опубліковано:
3 Травня, 2022

Через вибух цистерни загинув 36-річний чоловік. Нещастя сталося 2 травня на Чортківщині.

Поліція повідомляє, що порушення техніки безпеки – причина нещасного випадку з летальними наслідками. Подія трапилася на території колишнього току в одному із сіл Чортківського району.

Загинув 36-річний житель Гусятинської територіальної громади.

За словами сусідів, чоловік нещодавно придбав вантажівку DAF з цистерною. Транспорт перегнав на територію недіючого току, що на околиці села, аби її там ремонтувати.

У день нещастя чоловік планував “підлатати” цистерну зсередини. Як тільки він увімкнув газозварювальне обладнання, відбувся вибух. Вибухотехніки кажуть, що у даній цистерні перевозили свого часу пальне, яке повністю не злили. Висока температура, випари та іскра стали причиною вибуху. Цистерну розірвало, а її уламки розлетілися на 300-400 метрів.

Чоловік загинув на місці події. Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР згідно із статтею 115 ККУ з поміткою (нещасний випадок).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибухнула цистерна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: