Бог забирає найкращих: на війні загинув студент Тернопільського університету

28.04.2022 10:27   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

З невимовним болем повідомляємо, що, захищаючи Україну, 21 березня на Донеччині загинув студент Західноукраїнського національного університету, старший лейтенант Тришневський Богдан.

Про це повідомля Західноукраїнський національний університет,.

"Наш Герой народився в смт. Чемерівці Хмельницької області 28 січня 1998 року. Богдан закінчив військову академію в Одесі у 2019 році, здобувши професійну кваліфікацію фахівця з військового управління, офіцера військового управління тактичного рівня. Згодом вступив до Західноукраїнського національного університету й здобував ступінь "Магістра" у навчально-науковому інституті інноватики, природокористування та інфраструктури, навчаючись на денній формі за ОП "Агрономія" та навчально-науковому інституті новітніх освітніх технологій на заочні формі ОП "Фінанси"", - йдеться у повідомленні.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії він був на передовій, давав відсіч окупантам в Донецькій та Луганській областях.

У хлопця було багато мрій та планів, бо знайшов свою другу половинку й планував з нею спільне майбутнє. Бог забирає найкращих: тих, хто усім серцем любив та вірив у свою країну, її світле майбутнє.

Він загинув за кожного із нас, за нашу перемогу. Пам'ять про Героя житиме вічно.
Сумуємо й схиляємо голови у глибокій скорботі!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі