За добу поліція доправила до військкомату понад 30 чоловіків, які скоїли правопорушення

Опубліковано:
28 Квітня, 2022

Правопорушників тернопільські поліцейські доправляють до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

За минулу добу 26 квітня поліцейські Тернопільської області доправили до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки 32 чоловіків, де останнім вручили повістки. Про це повідомляють в ГУ НП у Тернопільській області.

У поле зору правоохоронців зловмисники потрапили через порушення громадського порядку, обмежень, пов’язаних з комендантською годиною, сімейне насилля та невиплату аліментів і ті, хто грубо нехтував правилами дорожнього руху, зокрема, кермував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські звертаються до жителів краю у такий складний час бути законослухняними і дотримуватися обмежень, встановлених у зв’язку є воєнним станом, який продовжений на території України до 25 травня. Адже чи не найбільше порушників, яких доправлено до центрів комплектування та соціальної підтримки, – це особи, котрі нехтують комендантським часом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #воєнкомат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: