Великдень на Тернопільщині минув спокійно, але були але

25.04.2022 22:10   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Грубих порушень правопорядку та провокацій не задокументовано. Щоправда, не обійшлося без адміністративних протоколів, складених відносно водіїв за керування транспортом у нетверезому стані. За статтею 130 КУпАП складено десять постанов.

За добу 24 квітня на спецлінію 102 надійшло 583 повідомлення про скоєні злочини та правопорушення. З них кримінального характеру – 58. Серед яких 21 факт нанесення тілесних ушкоджень, 13 - погрози фізичною розправою, 6 бійок та 5 дорожньо-транспортних пригод.

Нагадаємо, поліцейські забезпечували правопорядок поблизу майже півтори тисячі культових споруд, де відбувалися великодні богослужіння. За громадським порядком стежили 700 осіб, половина з яких поліцейські, 300 членів добровільних формувань та 28 військовослужбовців. Посилене патрулювання здійснювалося біля храмів, де проходили служби почергово. Усе обійшлося без провокацій та надзвичайних ситуацій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі