Ворог може влаштувати провокації: жителів Тернопільщини закликають бути пильними на Великдень

23.04.2022 21:10   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

СБУ та Національна поліція України докладуть максимум зусиль для безпечного проведення свят.

Бути особливо пильними та не піддаватися на провокації під час Великодних свят просять вірян правоохоронці. Про це повідомили на сторінці СБУ Тернопільської області.

Російська пропаганда поширила вже не одну заяву про можливі насильницькі дії щодо вірян у період великодніх свят і церковних богослужінь в Україні. Таким чином росЗМІ вже готують підґрунтя для провокацій з боку армії рф. І заздалегідь перекладають відповідальність за них на представників «націоналістичних об’єднань». Підлості ворога достатньо, щоб влаштувати провокації навіть у Великдень – одне з найбільших християнських свят. Тож закликаємо українців бути особливо пильними у цей період, – кажуть правоохоронці.

Служба безпеки України та Національна поліція України докладуть максимум зусиль для безпечного проведення свят.

Проте громадянам слід враховувати, що в нашій країні триває війна, і ворог готовий до будь-яких дій щодо цивільного населення. Повага до церков і святинь у нього теж відсутня – про це свідчать численні бомбардування таких об’єктів, – йдеться в повідомленні. – У зв’язку з цим рекомендуємо вірянам утриматися від масових скупчень у культових спорудах, а главам церков – мінімізувати кількість присутніх на святкових богослужіннях.

Громадян також просять дотримуватися правил комендантської години, встановлених цивільними адміністраціями кожного регіону.

Як повідомляють у Тернопільській військовій адміністрації, в області буде посилений нагляд над об’єктами критичної інфраструктури. Здійснюватиметься патрулювання біля мостів та залізничних колій; - при виявленні невідомих осіб, які здійснюють фото та відеофіксацію об’єктів критичної інфраструктури, просимо звертатись до правоохоронних органів, або військового командування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі