Хто в’їхав у Катедру: попередньо підозрюють тернопільську 35-річну стоматологиню

Опубліковано:
23 Квітня, 2022

У Тернополі водійка потрощила один із найоголовніших храмів міста – Архикатедральний Собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ. За попередньою інформацією, підозрювана – Ірина Яворська-Скрабут.

Ірина Яворська – хто вона?

Журналісти “Файного міста” дізналися, що Ірина працювала асистентом кафедри хірургічної стоматології ТДМУ ім. Я. Горбачевського. 21 квітня їй виповнилося 35 років, пише “Файне Місто”.

У 2009 році Яворська закінчила стоматологічний факультет. З 2011 року працювала асистентом кафедри терапевтичної стоматології, з 2016 року і по теперішній час працює асистентом кафедри хірургічної стоматології. Відтоді працювала над написанням кандидатської дисертаційної роботи на тему: «Особливості морфо функціональної перебудови тканин та судинного русла великих слинних залоз щурів при експериментальній гіперглікемії» під керівництвом доктора медичних наук , професора Герасимюка Іллі Євгеновича.

Прессекретарка тернопільського медуніверситету Яніна Айківська зазначила, що Ірину звільнили з посади асистента декілька років тому.

У соцмережах Яворська не дуже активна. На одному з сайтів остання її публікація була ще в 2020 році. У її профілі переважають фото з відпочинку. Видно, що Ірина часто подорожує.

Згідно цього акаунту, в Ірини є син Давид, якому у червні виповниться 9 років. Про чоловіка інформації немає.

Яку біду наробила у Тернополі?

Нагадаємо, напередодні Великодн 23 квітня близько 00.30 години водійка в’їхала у Тернопільську катедру. Жінка потрощила церковне майно, зокрема знесла Плащеницю і Престіл. За словами о.Романа Демуша, водійка, ймовірно, перебувала у стані наркотичного сп’яніння. Однак деталі інциденту наразі зясовує поліція.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ірина Яворська
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: