День величезної жалоби і скорботи: Тернопільщина провела в останню путь трьох захисників з однієї бригади

Опубліковано:
23 Квітня, 2022
22 квітня в усьому православному світі страсна п’ятниця – найскорботніший день у році. Саме в цей зловіщий день був розіп’ятий на хресті, страждав і був похований Господь наш Ісус Христос. Цього року, для нашої 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола страсна п’ятниця є ще й Днем величезної жалоби і скорботи і за нашими воїнами-героями.
 
Про це повідомляє 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола.
 
Сьогодні провели в останню путь 3-х наших захисників, які загинули смертю хоробрих, захищаючи рідну Україну на східних рубежах. Навічно у списках бригади залишаться імена наших героїв – старший солдат ГЕРАСИМЕНКО Сергій Володимирович, старший солдат ГЕНИК Степан Миронович, солдат СІЧКАР Вадим Володимирович.
 
Христос помер мученицькою смертю за наші гріхи, за людський рід, а ці, молоді і прекрасні хлопці, загинули за нашу державу, за наш народ, за мир для прийдешніх поколінь. В цей тиждень великого посту, напередодні Великодня, наша церква, святі отці кажуть, що треба прощати. Але мо@кальських окупантів, які прийшли до нас з війною, які вбивають цвіт нашої нації та нищать нашу землю, це не стосується.
Спіть спокійно, дорогі побратими.
Пам’ятаємо, не забудемо, не пробачимо…
 
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 бригада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: