Не сідайте за кермо напідпитку: на Тернопільщині з початку квітня поліція спіймала 138 п’яних водіїв

Опубліковано:
21 Квітня, 2022

Упродовж трьох тижнів, в період з 1 по 21 квітня, співробітники поліції оформили 5 240 адміністративних матеріалів у сфері безпеки дорожнього руху.

Серед найпоширеніших порушень: перевищення безпечної швидкості, недотримання правил обгону, керування транспортними засобами без документів та напідпитку.

Також за вказаний період на дорогах Тернопільщини трапилося 110 дорожньо-транспортних пригод. Із них 52 – із постраждалими, в яких 7 людей загинули,  ще 30 – отримали травми. 33 аварії трапилося за участю пішоходів.  Дев’ять аварій вчинили водії, які сіли за кермо напідпитку.

Серед основних причин ДТП: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування та виїзд на смугу зустрічного руху.

З початку квітня правоохоронці виявили 138 осіб, котрі сіли за кермо в стані алкогольного сп’яніння. На порушників склали адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наближається  Великдень поліцейські закликають громадян не легковажити та не сідати за кермо напідпитку. Нетверезий водій є небезпечним для життя та здоров’я усіх учасників дорожнього руху. Будьте законослухняними та дотримуйтеся правил дорожнього руху.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нетверезі водії, #порушення ПДР
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: