У Тернопільському «Карітасі» до Великодня дітям роздали сертифікати на покупки

Опубліковано:
21 Квітня, 2022

У Тернопільському «Карітасі» до Великодня дітям роздали сертифікати на покупки. Скориставшись цими сертифікатами, діти зможуть придбати їжу, канцелярію, засоби гігієни та інше.

Про це повідомили працівники благодійного фонду «Карітас»:

«Ще один емоційний день в нашому Карітасі. Сьогодні дітки, які перебувають під опікою проекту Adopcia na diaľku за підтримки Карітас Словаччина, отримали свої довгоочікувані та такі необхідні подарунки до Великодніх свят. Цього року кожна дитина отримала два сертифікати на загальну суму 1000 грн. Для покупки необхідних речей в відомому супермаркеті міста. Всього в акції було зареєстровано близько 450 дітей. Даний сертифікат дає можливість до кінця року здійснити дві «покупки» продуктових наборів, канцелярії, засобів гігієни, тощо. Така підтримка є вкрай необхідною, адже в проекті беруть участі діти з кризових сімей (багатодітних-малозабезпечених родин, дітей сиріт, дітей з інвалідністю, дітей воїнів АТО) які знаходяться в складних життєвих обставинах. Сподіваємось, прийдешні Великодні свята стануть більш радісними з такою опікою від Карітасу. Нехай світлий празник Воскресіння принесе мир в кожну родину, а від миру в родинах – поширюється мир і на всю нашу рідну Україну. Хай Господь в величі Свого Воскресіння дарує в кожен дім Своє Благословення та Прощення в кожне серце. З миром в душі нам жоден ворог не страшний. Дякуємо усім добрим людям, за діла милосердя які можуть ставати підтримкою у цей складний час для людей які цього потребують», – повідомлять працівники «Карітасу».

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 


https://www.facebook.com/caritasternopil/posts/1964067583799106

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: