Громадяни Росії у Тернополі займаються паливним бізнесом та сільським господарством

Опубліковано:
19 Квітня, 2022

У Тернополі двоє громадян російської федерації є серед засновників і власників трьох бізнес-структур, які займається оптовим продажем палива та сільськогосподарських машин, а також вирощуванням сільськогосподарських культур.

Громадяни РФ Борис Куліков та Павло Макеєв, які проживають у столиці Росії, є засновниками спільного підприємства «Рамбурс», яке за своїм основним видом діяльності займається оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. У цієї компанії, окрім росіян, є ще три засновники – громадяни України. На українському ринку дане СП працює 25 років, пише “Номер один”.

Ще одна фірма, де фігурують ці особи – товариство з обмеженою відповідальністю «Теркон-Агро», займається вирощуванням зернових та бобових культур, а також насінням олійних культур. У ній Борис Куліков – засновник і власник (бенефіціар), а Павло Макеєв – лише власник. Серед її засновників є ще два українці та згадане вище СП «Рамбурс», а серед власників – плюс один громадянин з українським паспортом. На ринку ця ТОВ-ка працює з 2001року.

Офіс обох компаній знаходиться у колишньому приміщення «Агробуду» за однією адресою: м. Тернопіль, вулиця С. Крушельницької, 18.

Окрім того, Борис Куліков, уже без Павла Макеєва, одноособово заснував у 2002 році приватне підприємство «Промавто», яке спеціалізується на оптовіq торгівлі сільськогосподарськими машинами й устаткуванням. Зареєстровано воно у Файному місті на вулиці Поліській, 11.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #росіяни у тернополі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: