Гроші не пахнуть навіть у війну: у Тернополі дозволили продаж алкоголю, а більшість тернополян в опитуванні – проти

Опубліковано:
18 Квітня, 2022

У Тернополі з 16 квітня дозволено продаж алкоголю у магазинах та закладах громадського харчування. На території Тернопільської міської територіальної громади дозволено продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі з 11:00 по 17:00 год., в закладах ресторанного господарства – до 21:00 год. з обов’язковою видачею розрахункового документа встановленого взірця.

Відповідне рішення прийнято місцевою комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді з метою недопущення торгівлі контрафактною продукцією, уникнення поширення неякісного та фальсифікованого алкоголю, враховуючи наближення Великодніх свят та беручи до уваги рішення Ради оборони Тернопільської області від 14.04.2022.

Згодом на популярному в Тернополі телеграм-каналі було запропоновано тернополянам висловити свою думку з приводу даного рішення.

null

Як видно з опитування значна більшість тернополян, які взяли участь в опитуванні, вважають, що алкоголь і війна не сумісні. Опитування станом на 15 годину 18 квітня 2022 року. В опитуванні взяло участь 428 учасників.

А ось  у Чортківській громаді в соцмережі провели опитування і прийняли рішення на основі думки мешканців.

Майже 38% мешканців категорично відмовилися від спиртних напоїв та їх продажу в час війни. Ще 19% проголосували “ЗА” продаж алкоголю, але після воєнного стану. Про це повідомляє телеканал ІНТБ:

Сильна і дружна громада там, де до думки жителів прислухаються.

Разом до перемоги!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продаж алкоголю у тернополі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: