«Кричіть про Маріуполь, кричіть про Азов»: активісти з Тернополя закликали підтримати захисників

Опубліковано:
18 Квітня, 2022
 

Активісти Тернопільського осередку ВГО “Сокіл” закликали українців не забувати про Маріуполь та привертати увагу до долі міста-фортеці.

Допис з закликом «Кричіть про АЗОВ!» активісти опублікували на сторінці Тернопільського осередку громадської організації.

В тексті активісти вкотре нагадують українцям про жах, в якому досі живуть місцеві мешканці. Згадують про боротьбу з окупантами на межі людських можливостей, яку день у день ведуть захисники міста – полк «Азов». Тернополяни закликають не мовчати про те, як змушений жити зараз Маріуполь. 

– Я – твій Маріуполь. Ворог вибив мої очі. Бачиш мої почорнівші стіни? Він спалив моє тіло. Він розбирає мене на шматки. Цеглина за цеглиною, бо шукає мою душу. Моїх людей. Я закриваю їх, як можу. Кажуть, я – фортеця, – я тримаюсь! Тримаюсь, поки за мене б’ються, а інші мовчки спостерігають. Я маю витримати, бо я – серце цієї війни, – зазначено у дописі. – Мої захисники…Я не знаю як, але вони досі тримають оборону, стримують російську орду. Це мої герої, але вони не залізні. Вони не можуть триматись вічно. Єдине чого вони бояться – зрадити своїм словам, тим обіцянкам, що вони давали побратимам. Я вірю, що про мене пам’ятають. Я вірю, що мене врятують. Я дуже хочу жити. Україно, ти ж не забула про мене!? Тому кричіть про МАРІУПОЛЬ! Кричіть про АЗОВ!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #азов, #маріуполь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: