Дружина Сасанчина спростувала інформацію про розлучення і пішла з «Інстаграму»

Опубліковано:
17 Квітня, 2022

Днями дружина переможця телепроєкту “Голос” Романа Сасанчина з Тернопільщини приголомшила підписників в «Інстаграмі» новиною про те, що вони більше не сім’я. Та згодом «передумала».

За словами Іванни, з Романом вони не розлучаються, та мають конфлікт. Вона також додала: «сподіваюсь, що його вдасться вирішити».

Обраниця Романа Сасанчина каже, що у їхній сім’ї виник серйозний конфлікт, однак зараз вони вирішили не розлучатися та спробують все владнати. Мовляв, вона прагне зберегти сім’ю заради маленької доньки. Та от через що подружжя на межі розриву – не розповіла, повідомляють “Тернополяни”.

Нагадаємо, що Іванна написала у своєму «Інстаграмі» повідомлення, яке підхопили жваво підхопили українські ЗМІ: “Ми більше не сім’я! Все почалось понад місяць тому. Сумно, але вірю з часом переболить”. Дану заяву не коментував і співак, вони лише відписалося одне від одного у соцмережі.

Схоже, що стосунки не витримують відстані — зараз Іванна разом із кількамісячною донечкою Елізабет перебувають у Польщі, куди виїхали через війну в Україні.

Після приголомшливої заяви Іванни, публіка відреагувала на такий поворот подій дуже гостро, адже відчула себе обманутою. Трактувати заяву дівчини якось інакше було вкрай складно, і на Іванну посипалися звинувачення у піарі та хайпі. У відповідь на масову критику блогерка вирішила взагалі піти з мережі. Вона зізналася, що не займалося хайпом і більше не має наміру продовжувати блогерську діяльність. Так, Іванна попрощалася з підписниками та залишила побажання всій Україні (див. нижче, – авт.).

До слова, Роман та Іванна познайомилися у 2020 році. Пара зустрілася в компанії спільних друзів та за декілька місяців почала жити разом. У травні 2021-го співак освідчився коханій, а 2 грудня закохані одружилися. 30 грудня у пари народилася донечка, яку назвали Елізабет.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дружина сасанчина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сасанчин, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: