На Тернопільщині у аварії загинуло дві людини

Опубліковано:
17 Квітня, 2022

На Тернопільщині у аварії загинуло двоє людей.

ДТП з потрепілими трапилася 16 квітня близько 17:00 на Тернопільщині. На трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, неподалік села Довжанка Тернопільського району, не розминулося два автомобілі.

На місце пригоди одазу виїхала слідчо-оперативна група та рятувальники. За попередньою інформацією, на дорозі зіткнулися автомобіль HONDA та NISSAN. Людей із металевої пастки вивільняли рятувальники.

В результаті удару двоє пасажирів з автомобіля HONDA загинули на місці події. В салоні іншої іномарки перебували неповнолітні пасажири. Їх бригада екстреної допомоги госпіталізувала до медзакладу.

Слідчо-оперативна група встановлює причину дорожньо-транспортної пригоди. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно із ч.3 ст. 286 ККУ. Триває слідство.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП на Тернопільщині, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: