У Тернополі дозволили продаж алкогольних напоїв

Опубліковано:
15 Квітня, 2022

З 16 квітня на території Тернопільської міської територіальної громади дозволено продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі з 11:00 по 17:00 год., в закладах ресторанного господарства – до 21:00 год. з обов’язковою видачею розрахункового документа встановленого взірця.

Відповідне рішення прийнято місцевою комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді з метою недопущення торгівлі контрафактною продукцією, уникнення поширення неякісного та фальсифікованого алкоголю, враховуючи наближення Великодніх свят та беручи до уваги рішення Ради оборони Тернопільської області від 14.04.2022.

Відповідно до рішення, працівникам у формі одягу правоохоронних органів, військовослужбовцям ЗСУ, територіальної оборони, Національної гвардії України, інших воєнізованих та особам зі зброєю відпускати алкогольні вироби заборонено.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #продаж алкоголю у тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: