«Чтоб нєкому било рожать бандєровцев…»

Опубліковано:
10 Квітня, 2022

73 роки тому, в 1949 році, поблизу одного з колимських концтаборів за наказом москви та безпосереднім виконавцем злочину – начальником концтабору генерал-майором Іваном Петренко (от, ще й українське прізвище в падлюки!) живцем потоплено в болоті близько трьох тисяч українських дівчаток віком 12-14 років, багато з них попередньо були зґвалтовані. В наказі так і було написано: «Чтоб нєкому било рожать бандєровцев». І про це немає згадок у підручниках історії, про це не розказують олігархічні телеканали, не пишуть в газетах, більшість українців навіть не знають про цей злочин.

А їх вели… В безодню просто гнали…
Ще й досі в тундрі болота дрижать.
З Москви так наказали генерали:
«Чтоб нєкому бандєровцев рожать»

І це дійсно так на превеликий жаль, цей факт геноциду українців маловідомий і досі. Точна дата злочину до нині нікому невідома, бо зберігається в секретних архівах КДБ москви. А нині українці пожинають плоди від того мовчання і «братнього» потягу до, так званих, «словʼян», які насправді є нащадками диких орд.

null

Фото з мережі Інтернет

У 1949 році в концтаборах Гулагу, що існував в ті страшні часи на колимських землях, на півночі московії, в тундрі, де вічна мерзлота, було більше одного мільйона українців-політвʼязнів, які працювали та помирали на золотоносних рудниках. Все ж нині не менш страшний час і ті орди знову проводять масовий геноцид українців. Столиця України, Буча, Ірпінь, Гостомель, Бородянка, Херсон, Мелітополь, Миколаїв, Харків, Ізюм, Щастя, Волноваха, Краматорськ, Маріуполь, та весь Схід, Суми, Охтирка, Чернігів і ще купа міст, містечок та сіл, де окупанти просто заради розваги вбивають та мордують мирне населення – дітей, старих, мародерствують, використовують простих людей як живі щити і ще багато чого. Нічого не змінилося за 73 роки, московити далі ґвалтують жінок, дівчат-підлітків, навіть дітей(наймолодшій зґвалтованій дитині було всього 2 роки – за офіційним свідченням), катують мирних жителів. Але ж в тих спецтаборах колими служили лише затяті червонопогонники, садисти, а тут нині те саме виробляють прості солдати, у яких є також діти, жінки, матері. Та, що там казати – дика орда і все тут, у них напевно в генах закладені ті нелюдські рефлекси… Проте нелюди, фашисти, людолови 21 століття  побачили, що українці для них виявилися «нєсьєдобнимі». ЗСУ проявляють небувалий героїзм та стійкість, мужність та незламність і кришать, шаткують ту нечисть незгірше салатів.  Повстали всі українці від малого до великого, кожен боронить рідну Неньку як може і в багатьох випадках на жаль ціною власних життів. Україні допомагає весь світ, проте Європа, НАТО це роблять недостатньо, бояться безумця, що може натиснути на червону кнопку ядерних зарядів. Всі військові злочини проти людяності московитів фіксуються і Міжнародний Трибунал розпочав по них свої розслідування. Ці злочини не мають термінів, як і ті, що діялися сталінським режимом.

null

Фото з мережі Інтернет

Тож надіємося, що коли будуть складатися нові підручники історії після нашої безперечної Перемоги, там буде описаний і давній злочин про три тисячі втоплених у болотах українських дівчаток-підлітків поряд з новими злочинами рашистів. Тоді пам’ять буде жива і можливо подібного в нашому майбутньому ніколи вже не відбудеться…

Хтось з проводирів національно-визвольного руху в минулому дуже точно висловився: «Націоналізм передається найкраще статевим шляхом». Тож, браття й сестри наші Воївники-Визволителі, порайте тих нелюдів у хвіст та гриву! З нами Бог і Україна!

Поему-реквієм Дмитра Шупти «Колимські дівчатка»( 1999 –2014) знайдете за посиланням https://bit.ly/2ZIRdWR

Документальний фільм про цей злочин дивіться за посиланням:  https://bit.ly/2Kzlcua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #КДБ, #концтабір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: