Тернополян запрошують на Хресну дорогу: онлайн

Опубліковано:
10 Квітня, 2022

Щороку під час Великого Посту проводиться Хресна Дорога. Другий рік поспіль ця подія відбудеться в онлайн-режимі.

– Цього разу, зважаючи на війну, Хресна дорога відбудеться у режимі онлайн з Архикатедри Тернополя, – повідомив Олег Харишин, керівник прес-служби Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. – Хочемо об’єднати мешканців Тернопілля у цій великопосній молитві та спрямувати її за нашу державу, військових та перемогу, пише “ЗЗ”.

Хресна дорога розпочнеться о 16.00 десятого квітня. Долучитися до спільної молитви можуть усі бажаючі. Хресну дорогу очолить архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ кир Василій Семенюк. Її транслюватиме місцевий телеканал «Тернопіль1».

Хресна дорога – це 14 стацій, які відображають страждання Ісуса Христа, коли він йшов на Голгофу. Кожна із стацій має свою назву і під час кожної із них віруючі читають певні  молитви та роздумують над різними моментами Страстей Христа. Цього року учасники Хресної дороги будуть молитися за припинення війни та мир в Україні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хресна дорога
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: