5-ть ножових поранень: засудили 22-річного жителя Кременеччини, який убив односельчанина

Опубліковано:
8 Квітня, 2022

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Дубенської окружної прокуратури 22-річного чоловіка з Кременецького району Тернопільської області засуджено за умисне протиправне заподіяння смерті односельчанину (ч. 1 ст. 115 КК України).

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

У суді прокурором доведено, що в листопаді минулого року жителі Кременецького району на гужовій підводі приїхали в гості в село Тур’я на Дубенщині. Під час розпивання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, і коли вони вже поверталися додому – один з чоловіків, прихопивши із будинку ніж, завдав ним п’ять ударів 41-річному знайомому. Від отриманих травм той помер на місці події.

Аби приховати злочин, обвинувачений за допомогою свого односельця вивіз тіло до закинутої ферми неподалік с.Нова Пляшева Дубенського району, де заховали його у цистерні. Там же його за кілька днів і знайшли правоохоронці.

Прокурор, на підставі зібраних доказів, довів вину чоловіка у повному обсязі. Вироком суду його засуджено до 7 років і 6 місяців позбавлення волі.

Рішення ще не набрало законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини Кременеччини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #убивство
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: