У Тернополі донька кардіолога п’яна їздила по місту у комендантську годину. Є відео

Опубліковано:
7 Квітня, 2022

У Тернополі, в комендантську годину, під час військового стану, донька Боячук Надії Богданівни, яка працює кардіологом в обласній лікарні – Тетяна, сіла за кермо напідпитку, і в комендантську годину їздила містом. 

Зупинили дівчину разом з її друзями на одному із блокпостів міста. 

При зустрічі із правоохоронцями, Тетяна наголошувала, що вона твереза і пила тільки “Микулинецьку” воду і взагалі погрожувала поліції, що її мама – Боярчук Надія, яка працює кардіологом в обласній лікарні, все вирішить.

“Хлопці з патрульки, я вам цього не прощу, – заявила на камеру жінка. – Ви не знімайте мене на камеру. Ви не маєте права. Ти не маєш права мене пхати. Я подивлюся новини. Моя мама працює в обласній лікарні – Боярчук Надія Богданівна, працює в обласній лікарні кардіологом. Я не п’яна, я п’ю – “Микулинецьку” негазовану воду”. 

Судячи з відео, Тетяна ще й знімала на телефон машини та блокпост у комендантську годину. 

Згідно із законами військового часу, машину у тернополянки мають конфіскувати. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конфлікт у тернополі, #нетвереза жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: