Перед тим був два тижні у бомбосховищі: у Зарваниці охрестили хлопчика з Маріуполя

06.04.2022 23:11   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

3 квітня у Марійському духовному центрі «Зарваниця», незважаючи на важкий та сумний час, відбулася особливо світла подія - свята Тайна  Хрещення. Прийняв її маленький хлопчик Андрійко з Маріуполя, якого разом з мамою Анастасією з рідного міста вигнала страшна війна.

Перебуваючи два тижні у бомбосховищі, в холоді, під постійними обстрілами, не було можливості охрестити дитину.

Святу Тайну Хрещення у храмі пресвятої Євхаристії уділили адміністратор малої базиліки Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитро Квич та адміністратор Марійського духовного центру «Зарваниці» о. Ігор Засійбіда.

Пані Анастасія разом з синочком виїхала із міста, яке носить ім’я Марії, та, за словами Папи Франциска, стало містом-мучеником жахливої війни. Сім’я тимчасово оселилась у Золотниківській громаді, де їх тепло приймають та опікуються з любов’ю.

Віримо, що після перемоги кожен зможе повернутись до рідної домівки, але пам'ять про особливу подію, яка відбулася у місці об’явлення Пресвятої Діви Марії завжди буде присутня в житті маленького Андрійка, пише zarvanytsya.

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі