Сумна звістка: війна забрала молодого батька двох дітей з Теребовлі

06.04.2022 19:01   Джерело: Терен
Опубліковано : Марта Сахно

Тіло Героя Юрій Тихоліза зустрінуть сьогодні, 6 квітня, близько 20.30 у Теребовлі. Жителів просять принести лампадки.

Сумна звістка сколихнула Теребовлю. Війна забрала життя 32-річного захисника України Юрія Тихоліза. Про це повідомляє Теребовлянська міська рада.

Тіло Героя зустрінуть сьогодні, 6 квітня, близько 20.30 у Теребовлі. Панахида орієнтовно об 22.00 за адресою: м. Теребовля, вул. Глещавецька, 3 Б. Чин похорону завтра, 7 квітня, о 14.00.

Просимо всіх небайдужих мешканців зустріти нашого Героя з молитвою та лампадками вздовж вулиці Князя Василька, - зазначають у міськраді.

 

Герой Юрій Тихоліз

Юрій Тихоліз – уродженець Теребовлі, випускник місцевої гімназії 2007-го року, золотий медаліст.

Розумний, добрий, розважливий. Люблячий син, брат і батько двох дітей, коханий чоловік. Нехай упокоїться на небесах чудова людина, яку вдячно пам'ятатимуть усі. Найкращі ідуть у кращі світи. Для кожної громади загиблий – це Герой, який ціною власного життя дав можливість нам жити під мирним небом. Світлі спогади про Юрія назавжди збережуться в серцях рідних, колег, друзів. Вічна пам'ять Герою! – йдеться у повідомленні Теребовлянського профільного ліцею.

Як повідомив начальник обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Ігор Гусєв, старший солдат Юрій Тихоліз був оператором відділення обліку мобілізаційної роботи шостого відділу Тернопільського районного центру комплектування. Від початку повномасштабного вторгнення військ російської федерації, у складі однієї із бойових бригад, виконував завдання за призначенням та давав відсіч ворогу на території Київської області. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі