Більше їздити не буде: у Тернополі ще в одного п’яного водія відібрали авто

Опубліковано:
15 Квітня, 2005

4 квітня близько 22-ї години на вулиці Євгена Коновальця патрульні зупинили автомобіль Renaul, водій якого порушив ПДР. 

Патрульні поспілкувались із водієм та виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився.

Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.02 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму норму, повідомляють в пресслужбі Патрульної поліції Тернопільської області.

Патрульні склали на водія відповідні адмінматеріали та направили автомобіль на арештмаданчик.

Довідка:

Всього за 4 дні квітня співробітники поліції виявили 38 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Автомобілі в них вилучили та помістили на арештмайданчики. Після оформлення відповідних документів передадуть на потреби захисників Вітчизни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #авто для зсу, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #п'яний водій, #патрульна поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: