Алкоголем невідомого походження отруїлися близько 500 військових росії

04.04.2022 22:01   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Російські військові 3 мотострілкової дивізії отруїлись алкоголем невідомого походження. Майже 500 окупантів потрапили у лікарню.

Алкоголем невідомого походження окупантів зустріли місцеві мешканці Ізюмського району Харківської області. У такий спосіб українці чинять опір окупантам всіма доступними засобами.

Про це повідомили у Головному управління розвідки Міністерства оборони України. За попередньою інформацією, через важке отруєння алкоголем невідомого походження приблизно 500 окупантів потрапили у лікарню.

Окупантів труять місцеві жителі та алкоголь. Російське командування списує ці випадки на так звані "не бойові втрати", – зазначили у відомстві.

Крім того, жителі Ізюмського району також "пригостили" росіян отруєними пиріжками. Двоє рашистів загинули відразу, а ще 28 потрапили до реанімації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі