У центрі Тернополя розгорнули додаткові паркувальні місця

04.04.2022 17:19   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Міська рада Тернополя повідомляє, що у зв’язку з суттєвим зростанням кількості автотранспорту, в центральній частині розгорнули додаткові локації для паркування автомобілів.

Розташували паркувальні майданчики за адресами:

  • вул. Білецька (парк ім. Т. Шевченка, колишнє місце для розміщення цирків, 200-250 паркомісць);
  • вул. Б. Хмельницького (праворуч від зупинки «Вул. Б.Хмельницького» (від центру), на території автостоянки, поблизу складів);
  • вул. Вояків дивізії «Галичина» (від двоаркового мосту до мосту на просп. Степана Бандери).

Окрім цих місць, у Тернополі функціонують ще 14 платних паркувальних майданчиків, місце розташування яких можна переглянути на сайті міської ради у розділі «Паркування».

- Наполегливо звертаємося до усіх тернополян та гостей нашого міста з проханням не залишати приватний транспорт на тривалий період на проїжджій частині вулиць, адже це є порушенням Правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів і суттєво ускладнює дорожній рух. Звертаємо увагу, що автомобілі, які припарковані «хаотично» або залишені надовго на дорогах, створюючи перешкоди для проїзду громадського чи іншого транспорту, будуть евакуйовані на арешт майданчик, – йдеться у повідомленні.

Щоденний контроль за паркуванням транспортних засобів у Тернополі забезпечується управлінням муніципальної інспекції разом із Управлінням патрульної поліції в Тернопільській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі