Нічне бомбардування Тернополя: влада повідомила подробиці

Опубліковано:
4 Квітня, 2022

3 квітня близько 22:20 російські окупанти спробували зруйнувати один із об’єктів критичної інфраструктури у Тернополі.

-39 днів війни для Тернопільщини пройшли без бомбардувань, без прильотів. Але вчора буквально було здійснено ворогом бомбарудвання Тернополя. Тобто приліт перший відбувся. Дякуємо нашим ЗСУ, які вчасно попередили даний факт, знешкодили. Однак осколками було зачіплено об’єкт критичної інфраструктури. І цей об’єкт є зараз у непридатному стані для використання, – повідомив голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш.

Також пан Труш повідомив, що решта інформації закрита і людям цього не потрібно: уточнення, місце і сам об’єкт.

  • Потрібно і важливо знайти, що наші збройні сили працюють. Зараз на місці події працює поліція та ДСНС, яка проводить документування даного факту та доставання осколків. Людських жертв немає. По цьому об’єкту ми спрацювали напередодні, ми розуміли, що може бути така ситуація, тому усі превентивні заходи були вжиті до того. Тому такий маємо результат, – розповів Володимир Труш.

Також Труш просить не робити ніяких фото чи відео фіксацій. Ніяких історії не писати у соцмережах. Користуватися тільки перевіреною інформацією.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Бомбардування Тернополя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ракетний удар, #тернопіль, #тернопільські новини, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: