У Тернополі дідусь стояв на балконі і кликав на допомогу

Опубліковано:
3 Квітня, 2022

2 квітня близько 2-ї години ночі патрульні отримали повідомлення, про те, що на вулиці Миколи Карпенка літній чоловік стоїть на балконі другого поверху та кричить.

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою та побачили на балконі чоловіка, який стояв одягнутий у верхній одяг й прохав йому допомогти. Патрульна спілкувалася з дідусем, аби заспокоїти його та прохала чоловіка робити маленькі кроки назад, а тим часом її напарник зміг зайти до квартири та забрати старенького до помешкання.

Охоронці порядку викликали на місце карету швидкої та зв’язалися із рідними старенького. 90-річний дідусь пояснив патрульним, що просто хотів вийти на вулицю, але не розумів де знаходяться вхідні двері. Лікарі, які прибули за вказаною адресою, надали старенькому необхідну допомогу, він заспокоївся та ліг відпочивати. На місце прибули й рідні чоловіка.
На щастя, життю та здоров’ю дідуся нічого не загрожує.

Не забувайте про своїх стареньких дідусів та бабусь. В такий складний час їм неабияк потрібна ваша допомога та підтримка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернополя, #патрульна поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: