Жителька Тернопільщини підготувала неймовірний подарунок для «Привида Києва»

Опубліковано:
2 Квітня, 2022

Жителька Чорткова Христина Глухан створила копію українського винищувача та планує подарувати його після перемоги – славнозвісному льотчику у столиці.

Христина Глухан 12 років працює в техніці оригамі, а з початком війни почала робити патріотичні та військові композиції, пише Чортків.city.

“Тривога, яка відчувалася перших два тижні війни, переросла в адреналін чи то натхнення, що й дало поштовх для створення циклу робіт патріотичного напрямку. Найперша ідея, яка прийшла, – це створити тризуб у техніці оригамі. За добу він наробив шуму у соцмережах, з’явилося багато бажаючих серед моїх учнів та вчителів України створити такий самий тризуб. Тому цілий день я витратила на зйомку майстер-класу виготовлення герба нашої держави, він є у вільному доступі на моєму каналі в YouTube”, – розповіла Христина Глухан.

null

А далі жінка змайструвала і український військовий літак – винищувач і після перемоги планує подарувати його славнозвісному “Привиду Києва”.

“Першу модель літака, який виставила в мережі, я створила минулого року, витратила на його створення одну добу (поспішала, бо хотіла подарувати на день народження чоловікові, який в минулому був пілотом літака). Я не є тією людиною, що дуже цікавиться моделями літаків чи автомобілів, тож підібрати хорошу модель, щоб була не дуже дитячою, виявилось реально складно. Саме цю модель я складала з трьох майстер-класів різних майстрів. Можу сказати, що мені вдалось повністю її відтворити. Робота вийшла немаленькою і вміщає в собі 2500 модулів. Я вже навіть сконтактувала зі знайомими і матиму змогу після перемоги передати свою роботу нашому Привиду”, – наголосила майстриня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини чорткова, #Привид Києва, #Христина Глухан
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: