На Тернопільщині 1 квітня поховали аж трьох Героїв, які віддали життя за Україну

02.04.2022 09:36   Джерело: Терен
Опубліковано : Марта Сахно

1 квітня Тернопільщина попрощалася із трьома Героями України: у Кременці поховали захисника Олега Лапінського. Борщів попрощався з Василем Гуцуляком, Збараж – з Василем Бумбою.

Олега Лапінського поховали на Туницькому цвинтарі у Кременці. Військовий служив командиром бойової машини механізованого батальйону та загинув внаслідок бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу поблизу Попасної 16 березня, пише “Терен”.

Із уродженцем села Іване-Пусте Василем Гуцуляком, який героїчно загинув захищаючи Україну, прощалася Борщівщина. Люди на колінах зустріли тіло загиблого земляка.

Все, що зараз можемо зробити для нього – провести молитвою і віддати почесті, як Герою. Вічна пам’ять та вічна Слава Герою! Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім’я в історію України, – йдеться у повідомленні Борщівського міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі