Конфлікт у Тернополі: біля літака невідомі обстріляли автомобіль таксі

Опубліковано:
1 Квітня, 2022

У Тернополі у районі житлового масиву «Східний» невідомі вистретили у автомобіль таксі. Бічне вікно автомобіля внаслідок цього розбилось, втім, пасажир і водій не постраждали. Поліція з’ясовує деталі інциденту.

Інформацію про обстріл повідомили у соцмережах. У коментарі ZAXID.NET речник прес-службі поліції Тернопільщини Сергій Крета підтвердив, що подія трапилась близько 11:00 у п’ятницю, 1 квітня.

null

«Пасажир почув, що у вікно щось стукнуло і тоді розбилось бічне вікно. Зараз з’ясовуємо всі обставини, вилучаємо відео з камер спостереження. Проводимо всі необхідні слідчі дії, що встановити, це був спланований чи випадковий постріл. Буде проведена також балістична експертиза, щоб з’ясувати, чи це взагалі був постріл зі зброї», – зазначив Сергій Крета.

Внаслідок події постраждалих немає. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 296 ККУ (хуліганство). Санкція частини першої цієї статті передбачає максимально обмеження волі до п’яти років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернополя, #стрілянина у тернополі, #таксі у тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: