У Тернополі дозволили встановити скульптуру собаці Джессі

Опубліковано:
1 Квітня, 2022

Встановити скульптуру в пам’ять про бездомну собаку Джессі міська влада дозволила. Проте замість пропонованої в петиції центральної частини міста, її хочуть перенести в гідропарк – біля майданчика для вигулу собак.

Про це йдеться у відповіді на петицію «Скульптура чотирилапої тернополянки Джессі».

«Підтримати петицію «Скульптура чотирилапої тернополянки Джессі» та дати дозвіл на встановлення скульптури «Чотирилапа тернополянка Джессі» на території парку «Топільче» поряд з мультифункціональним майданчиком для вигулу та дресування собак, облаштованого за кошти громадського бюджету», – йдеться у відповіді.

Зважаючи на те, що саме ця ділянка в парку має не найкращий стан, її також обіцяють довести до ладу. Принаймні відповідне завдання поклали на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.

Однак, навіщо скульптура бездомної собаки біля майданчика, де вигулюють домашніх тварин? І навіщо вона в парку, якщо саму Джессі асоціювали саме з центральної частиною міста, та й в петиції пропонували зробити це, аби в місті побільшало цікавих туристичних об’єктів, – незрозуміло.

Нагадаємо, петицію наприкінці січня створила тернополянка Тетяна Семусь. За якісь кілька днів пропозиція назбирала необхідну кількість голосів. Відповідно до неї, кошти на скульптуру мали зібрати самі тернополяни. На це з міського бюджету не повинно піти ні копійки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пам'ятник собаці, #пам'ятник у Тернополі, #собака Джессі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: