На Тернопільщині, поблизу с. Тростянець, виявили реактивні міни

Опубліковано:
31 Березня, 2022

29 березня фахівцями групи піротехнічних робіт ДСНС вилучено в полі поблизу села Тростянець Залозецької територіальної громади Тернопільського району та знешкоджено в безпечному місці одну реактивну міну РМ -158 мм часів Другої світової війни.

Того ж дня піротехніки провели обстеження території поблизу села Беримівці Зборівської територіальної громади Тернопільського району, де виявили та вилучили 21 реактивну міну РМ -158 мм часів Другої світової війни. Небезпечні знахідки зосередили у безпечному місці для подальшого знешкодження.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області застерігає:
Громадяни, пам’ятайте, якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпаси, або є підозрілим – не торкайтеся його! Про знахідку негайно повідомляйте рятувальникам, зателефонувавши за номером телефону «101». Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити цього самостійно, адже це може призвести до трагічних наслідків!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міни, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тростянець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: