12-річна дитина у Луцьку інформувала окупантів щодо позицій ЗСУ за винагороду

Опубліковано:
30 Березня, 2022

У мережі з’явилося відео з допитом 12 річного хлопчика, нажаль, ідентифікувати першоджерело відео не вдалося.

З відео стає відомо, що 12-річний хлопчик з Луцька зливав розташування позицій ЗСУ окупантам. За це вони обіцяли заплатити підлітку 500 гривень.

“Я побачив рекламу у Телеграмі, російську. І там говорили, якщо ти скажеш місце розташування, ми тобі дамо грошей. Я сказав місце розташування, а вони потім стали рідше мені відповідати, і все. Грошей не заплатили”, – розповів хлопчик.

Хлопчик повністю розкаявся, і закликав інших так не робити, щоб не заважати українським військовим у боротьбі з російськими окупантами.

“Я думаю, що так не потрібно робити, тому що це погано, і ми заважаємо нашим військам. І грошей вам у будь-якому випадку не заплатять”, – підсумував він.

Батько хлопчика розповів, що шкодує про вчинок свого сина та закликав українських батьків ретельно перевіряти телефони дітей.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #луцьк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: