Чорнобаївка – багатосерійний серіал для окупантів

Опубліковано:
29 Березня, 2022

Це село, це місце вже стало символом всієї України в боротьбі з російськими нацистами. Його називають «бермудським трикутником», трикутником смерті для москалів. Українців вбивають, катують, морять голодом, ґвалтують, а вони стоять, а вони ще й жартують…

Довідка з Вікіпедії. Чорноба́ївка (до 1923 р. — Хутори Чорнобаєві, Хутори Степанові, Хутори Гусакові) — село в Україні, центр Чорнобаївської сільської громади Херсонського району Херсонської області, центр сільської ради.

Чорнобаївка є саме селом, а не селищем міського типу, адже значна частка населення задіяна в сільськогосподарській діяльності (ПОК «Зоря»).

null

Фото з мережі Інтернет

Біля цього села ЗСУ знищено з початку війни чи не саме більше ворогів та їх техніки, тут були вбито 6 чи 7 російських генералів та ще купу особин із вищого їхнього військового складу. За даними МОУ станом на 28.03.2022 року тут ЗСУ проведено вже 12 боїв і всі вони були переможними, як казали по телемарафону – 12:0.

null

Фото з мережі Інтернет

А українці кажуть на ці бої – серії. Отак вже для москалів продемонстровано 12 серій та це напевно ще не все. Тож українці щиро, від усієї душі, запрошують москалят на наступні серії. Навіть кажуть, що Голівуд зацікавився цим фільмом. А дане місце Укри стали називати містичним, повʼязуючи назву села з іншим населеним пунктом – Чорнобиль, вважають їх ніби синонімічними. Напевно таке виникло твердження від кореня (чорно- ), що асоціюється з чорною темрявою, а чи й більше – чортом, дідьком (Господи прости!).

null

Фото з мережі Інтернет

Проте все набагато простіше, про це розповідає молодий український історик Олександр Алфьоров(див. відео нижче). Якщо коротко, то пан Олександр трактує історію Чорнобаївки як історію всієї України, яка зазнавала знущань з боку московії здавна. Олександр детально перераховує, починаючи з початку 20ст., як відбувався геноцид українців у цьому селі. Наприклад, три голодомори, колективізацію, коли паспорти людям видали аж у 1974 році, інші знущання. І нині москва здійснює геноцид українців, хоче Україну стерти з лиця землі, творить жахіття, які навіть гітлеру не снились. Та за все приходить Божа кара.

null

Фото з мережі Інтернет

Отже, все таки це помста української землі, московитам вже не сховатись від народного гніву, їм земля буде палати під ногами і так буде до повного їхнього вигнання, знищення, нашої Перемоги!

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чорнобаївка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: