Тернопільський добровольчий батальйон «Тайфун» готовий захищати місто

Опубліковано:
29 Березня, 2022

У Тернополі починає свою роботу добровольчий батальйон територіальної оборони «Тайфун». Це офіційне формування, створене у відповідності до всіх норм і вимог в умовах воєнного стану.

Командир батальйону Богдан Юлик сьогодні опублікував відповідну інформацію на своїй сторінці у соцмережі. Текст подаємо нижче.

 

«Слава Україні! Друзі, як командир новоствореного у Тернополі добровольчого батальйону територіальної оборони «Тайфун», запрошую вас почати стежити за нашими сторінками в соцмережах.Ми офіційне формування, яке діє, відповідно до всіх норм та вимог. На даний час до складу нашого добробату входить понад 280 бійців. В основному, це люди, які мають досвід участі в бойових діях, професійні спортсмени та просто справжні та щирі молоді хлопці з Україною в серці. На даний час наше формування спільно з нацполіцією буде забезпечувати правопорядок у Тернополі та здійснювати охорону об’єктів, які забезпечують життєдіяльність нашого міста. Декілька відділень будуть нести службу в зонах бойових дій.Ми забезпечені всім необхідним. Жоден з нас не проситиме коштів, ми не є бізнеспроєктом.Серед нас ви не побачите тих, хто йде в подібні структури, аби зробити кілька фото та урочисто всім заявити про свою сміливість.Для висвітлення нашої діяльності, ми і створили офіційні сторінки в соцмережах, де буде виключно офіційна та перевірена інформація, в тому вигляді і в такій кількості, як це дозволено законодавством, в умовах воєнного стану нашої країни.Якщо ти свідомий і хочеш стати захисником свого міста – чекаємо в своїх лавах. Результатом нашої роботи в тилу, серед іншого, буде саме порядок та спокій в нашому рідному Тернополі. Зв’язатися з нами можна через наші сторінки в соцмережах або за номером телефону: 0976135116».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #добровольчий батальйон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Тайфун, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: