Путін скаженіє: Лукашенко обіцяв напасти на Україну не пізніше 21 березня

Опубліковано:
22 Березня, 2022

Завдання, яке було поставлено Лукашенку – це масований наступ на Львів через Волинь з метою перерізати всі дороги, що ведуть до ЄС і якими в Україну йде постачання зброї.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає Цензор.НЕТ.

“Лукашенко знову обдурив Путіна. Лукашенко, на зустрічі у Кремлі, давав фашистському диктатору РФ обіцянку наступати на Україну не пізніше 21 березня. Саме тому днями з Києва було повністю евакуйовано залишки дипмісії Білорусі. Путін скаженіє!” – розповів він.

“В оточенні Путіна опрацьовується варіант насильницького усунення Лукашенка від влади шляхом перевороту, який планується організувати спецслужбами РФ разом з їхніми агентами в КДБ і збройних силах Білорусі. На користь України, щоб такого перевороту не сталося, а Лукашенко й надалі продовжувати тягнути час і не вторгався в Україну. Лукашенко вже знає про плани Путіна та може розпочати “чистку” свого оточення від агентів Путіна. Пам’ятаєте у Бориса Акуніна в “Статском Советнике” була загадкова мітка, яку залишали есери на місці скоєних ними терактів – “СДД”. Вона означала – “Сожрите друг друга”. Чого ми з Вами і бажаємо покидькам Путіну та Лукашенку”, – резюмував Геращенко. Джерело: https://censor.net/ua/n3327612

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #Лукашенко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Путін, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: