На автодорозі в Тернопільському районі не розминулися два автомобілі: троє травмованих

Опубліковано:
21 Березня, 2022

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у суботу, 19 березня, близько 14 години у селі Кам’янки Підволочиської селищної громади Тернопільського району.

За попередніми даними, 52-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем «Renault Megane Scenic», не надав перевагу в русі автомобілю «Lexus».

У результат зіткнення травми отримали кермувальники обох автівок та пасажир «Lexus». Потерпілих доправили до лікарні.
Поліцейські встановлюють обставини автопригоди. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Правоохоронці звертаються до водіїв не порушувати швидкісний режим, дотримуватися правил дорожнього руху та бути уважними та толерантними на дорогах.

Не продовжуйте рух, якщо відчуваєте втому та сонливість.
Нагадуємо, що на території Тернопільщини для допомоги учасникам дорожнього руху облаштовані пункти обігріву. Тут можна перепочити та отримати необхідну підтримку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: