Донька Пєскова поскаржилася на санкції США і назвала їх «несправедливими»: заявила, що хоче подорожувати

Опубліковано:
20 Березня, 2022

Донька путінського прессекретаря Дмитра Пєскова Єлизавета поскаржилася, що через санкції США вона тепер не може подорожувати. За її словами, обмеження, які запровадили проти неї, є “несправедливими та необґрунтованими”.

Примітно, що Мінфін США оголосив про запровадження санкцій проти Єлизавети Піскової та її брата 11 березня. Про це повідомляє видання Business Insider.

Пєскова розповіла, що вона була приголомшена санкціями і, зокрема, звинуваченням у тому, що вона розв’язує війну. Вона зазначила, що не має жодного стосунку до того, що відбувається.

“Для мене це абсолютно несправедливо і необґрунтовано. Я була дуже здивована, тому що дивно вводити санкції щодо людини, якій 24 роки і яка не має жодного стосунку до ситуації. Я засмучена, тому що хочу подорожувати та люблю різні культури”, – розповіла Піскова.

За її словами, це не вплине на неї у фінансовому плані. Але санкції означають, що дочка путінського прес-секретаря більше не зможе здійснити поїздки до США.

Піскова впевнена, що вона та її батько не повинні відповідати за вторгнення Росії в Україну 24 лютого.

Нагадаємо, дочка російського державного діяча, прес-секретаря Володимира Путіна Дмитра Пєскова виступила проти війни з Україною. Зазначимо, що 24-річна дівчина зараз мешкає на дві країни – Росія та Франція.

Раніше повідомлялося, що США розширили санкції проти Росії. До списку потрапила також сім’я прес-секретаря російського президента Володимира Путіна Дмитра Пєскова. Його дружина Тетяна Навка та дорослі діти не зможуть мати рахунки в Штатах, їхня нерухомість буде заарештована. Також вони не зможуть їздити до США.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Пєсков, #подорож, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: