Російська еліта хоче ліквідувати Путіна. Наступника вже обрали

20.03.2022 12:45   Джерело: Цензор.НЕТ
Опубліковано : Новини Тернопілля

Частина еліти РФ хоче усунути Путіна й поновити економічні зв’язки з Заходом. В якості наступника обрали голову ФСБ Бортнікова.

Про це повідомляє Головне управління розвідки, інформує Цензор.НЕТ.

Розвідники зазначили, що зараз у середовищі російської бізнесово-політичної еліти формується група осіб, опозиційних до Путіна. Вони хочуть відсторонити його від влади та відновити економічні зв’язки із Заходом.

"Певна частина російської політичної еліти РФ розглядає в якості наступника путіна – директора ФСБ Олександра Бортникова. Прикметно, що саме Бортников останнім часом потрапив у немилість з боку російського диктатора. Офіційна причина опали керівника ФСБ – фатальні прорахунки у війні проти Україні", - йдеться у повідомленні.

"Бортников та деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення путіна від влади. Зокрема, не виключається отруєння, раптова хвороби, або інша "випадковість"", - додали в ГУР.

Саме з цими процесами, за даними української розвідки, може бути пов’язаний нещодавній "злив" розташування чеченських підрозділів на півночі Києва. Він міг бути спробою послабити вплив Кадирова чи налагодити взаємодію з українською владою в обхід нинішнього керівництва РФ. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Цензор.НЕТ  

Коментарі