Павло Жебрівський

Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

Путін прийшов, щоб знищити нашу ідентичність

18.03.2022 22:34   Джерело: TeNews
Автор : Павло Жебрівський

Наша позиція на пермовинах повинна слідувати з прагнення українців до волі, та сили нашого війська. Так ми сформуємо наше національне майбутнє.

Українським дипломатам важливо усвідомлювати - з ким ведемо перемовини. Це орда рабів, що не цінує життя і не дотримується ні слова, а ні букви. Її влада, церква, медіа та армія прагнуть знищити Україну та українську ідентичність як таку.

Хто представляє Україну на перемовинах? Які іх повноваження і директива? Чому ці люди намагаються підмінити мету українців - примусити рашитів до капітуляції, репарацій та ядерного роззброєння? Чому ці люди говорять про компромс з гвалтівником, наражаючи Україну на наступну війну одразу?

Наші воїни знищують відбірні та спеціальні частини рашистів. Чому, чим сильніше наше військо, чим сильніше світ захоплюється нашими перемогами і збільшує допомогу, тим голосніше лунає скавуління з монополізованого телепростору про необхідність компромісу з кремлем?

Тепер про головне. Чи усвідомлюють «переговорники» - чому путін пішов на Україну? З телеканалів і соцмереж вони говорять, що путлеру потрібна територія, коридор на південь, статус його мови, наша позаблоковість і не мілітарність, посади в уряді, визнання статусу Криму і Донбасу його вотчиною…
Так можуть мислити люди, для яких Україна чужина. Ці «дипломато-диктори» або заблудились глуздом, або свідомо танцюють для ворога.

Вони вважасть компромісом вітдати московії те, що «збереже обличчя» путлеру і залишити нас «у нейтралітеті» один на один з його ордою. Стверджую, що таких людей неможна підпускати, а ні до перемовин,а ні до медійного простору. Цим «чужинцям по-духу» незбагнути, що путлеру потрібен не компроміс, а «корисні ідіоти», які приведуть його до мети - знищення України як такої. Йому потрібно «закрити українське питання». Цього прагнули всі московитські правителі, царі, більшовики, ліберали, олігархи.

Президент не реагує на їх «віщування». Впевнений, що за цей місяць він отримав досвід, щоб розуміти, що роблять радники його секретаря.

Путлер має зрозумілу для українців мету - знищити українську ідентичність. Саме вона головна загроза його існуванню і пануванню на континенті. Вона зупинила його «другу» армію у світі і дивує світ свооєю спроможністю битись, відкласти суперечки, кожному бути героєм та спільно творити націю переможницю. Саме їй допомагає світ.

Сьогодні багато страждань, болю, смерті, втрат. Тому це час для тих, хто гратиме на цьому, щоб насаджувати «компроміс»: зараз орда відійде, а завтра може не повернеться. Чи так можуть мислити українці? Чи за таке майбутнє іде війна? Чи це обʼєднує світ навколо українських цінностей ?

Ті, хто поселився у телевізорі не розуміють природи української влади і духу. Вони без повноважень, відповідальності, довіри роблять вигляд, що не розуюміють на чий млин ллють воду. Сьогодні на стражданнях народу легко припіднести перемовини як перемогу, «бо це «зупинить» стрілянину». Вони не розуміють, що ми завжди воюємо за свою волю. Цього разу ми знаємо, щоб боротьба не пройшла дарма - ворога треба знищити.

Ці телепузики волають про єднання навколо їх власного примітивізму. За два тижні президент нагородив званням Героя України десятки воїнів. Де репортаж про їх подвиги? Де гордість за тих, хто десятками нищить ворожі танки, літаки, виносить з полумʼя людей, вивозить дітей ? Чому на зарубіжних каналах героічних історій про українські перемоги і страждання значно більше ніж на наших? Чому ми не славимо наших героїв?

Для українського народу важливо, щоб президент не здав на «компроміс» те, за чим справді прийшов путлер - прийшов, щоб знищити все українське на цій землі.

Компроміс - це поразка. Після компромісу путін не буде у програші, ми не будемо переможцями, не буде репацій, суду, роззброєння і буде наступна війна.

Місія нашого покоління - закрити питання москові на континенті назавжди.
Президент все розуміє.

Його час вибирати з ким він. Підіграти компромісу чи воювати разом армією і нацією за вольності, можливості, заможність кожного і за щастя нашиих родин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі