В Україні заарештували шикарні авто родича Медведєва

Опубліковано:
18 Березня, 2022

Державне бюро розслідувань (ДБР) на кордоні України затримали два автомобілі, які належать родичу заступника голови Ради Безпеки РФ Дмитра Медведєва. Також затримали автомобіль, оформлений на доньку кримінального авторитету Андріана Родіна.

Про це повідомляє видання Mind із посиланням на дані ГБР. На міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення “Могилів-Подільський – Отач” співробітниками Державного бюро розслідувань виявлено спробу вивезення громадянами Шкурдодою А. та Бітяком М. за межі України автомобілів Rolls-Royce Phantom, 2019 р.в., д.н.з. АА0001РР, та Rolce-Royce Cullinan, 2021 р.в., д.н.с. АА0001НС, які на праві власності зареєстровані за ТОВ “Карпе Ренталс”. Адреса компанії – Київ, площа Спортивна, 1-а – торгово-офісний центр “Гулівер”.

Як зазначає ГБР, зазначені автомобілі з моменту їх реєстрації фактично перебувають у користуванні власника “Гулівера”, торгових мереж “Технополіс” та “Ельдорадо” бізнесмена Поліщука Віктора Степановича. Відомо, що Віктора Поліщука пов’язують родинні зв’язки з російським політиком Дмитром Медведєвим, який обіймає посаду заступника голови Ради Безпеки РФ і був одним із тих, хто палко підтримав ініціативу Володимира Путіна про війну в Україні.

Дружина Поліщука, Лілія – племінниця Світлани Медведєвої, подружжя Дмитра Медведєва. Автомобіль Rolce-Royce Cullinan, 2019 р.в., з державним номерним знаком КА0025ММ належить громадянці РФ Іманалі Андріані Андріївні 2019 року, зареєстрованої за адресою: м. Київ, проспект Науки, 34, кв. 22.

Вартість Rolls-Royce Phantom починається з 15 млн. гривень, Rolce-Royce Cullinan – від 19 млн. гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #границя, #медведєв, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: