Тернопільські патрульні спіймали п’яного втікача на авто

18.03.2022 15:15   Джерело: Ровесник
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільські патрульні затримали водія, який керував автівкою в стані алкогольного сп'яніння та спробував утекти.

 

Сьогодні близько 12-ї години інспектори отримали повідомлення, що на в’їзді в місто Тернопіль, водій автомобіля Hyundai вчинив автопригоду та поїхав з місця.

– На одному із блокпостів поліцейські виявили вказаний транспортний засіб, але водій останнього не виконав вимоги про зупинку, різко збільшив швидкість руху та подався навтьоки. Інспектори оперативно розпочали переслідування ймовірного правопорушника та швидко зупинили автомобіль в селі Петрики, – повідомляє Патрульна поліція Тернопільшини.

В ході спілкування з громадянами, патрульні виявили у водія та пасажира явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки автомобіля, на що останній погодився. Результат огляду виявися позитивним, прилад зафіксував 2.73 проміле в крові водія, що понад в 13 разів перевищує допустиму законом норму. Окрім того, під час поверхневої перевірки, охоронці порядку виявили у водія два сліппакети із речовиною невідомого походження, схожою на наркотичну.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу та склали на водія відповідні адміністративні матеріали, а транспортний засіб направили на арештмайданчик, з подальшим вилученням його на потреби оборони.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Ровесник  

Коментарі