Через ракетні удари в Києві загинула заслужена артистка України

17.03.2022 21:17   Джерело: 24 канал
Опубліковано : Новини Тернопілля

Акторка Оксана Швець, яка працювала у Київському Молодому театрі, не пережила ракетні обстріли у житловому районі Києва. Жінці було 67 років.

Представники Молодого театру сповістили трагічну звістку та показали її фотографії. Колеги Оксани Швець з Молодого театру кажуть про неї виключно як про унікально світлу людину.

"Непоправне горе в родині Молодого театру. Під час ракетного обстрілу житлового будинку в Києві загинула заслужена артистка України Оксана Швець. Світла пам'ять талановитій акторці! Немає прощення ворогу, що прийшов на нашу землю!" – йдеться у повідомленні.

Журналіст Олег Вергеліс також повідомив, що жінка загинула цієї ночі внаслідок ворожих бомбардувань у Дарницькому районі столиці. Разом з нею був її син Олександр, який зумів вижити попри поранення.

Що відомо про Оксану Швець

Зірка працювала на сцені Київського Молодого театру з перших років його становлення. 10 лютого вона святкувала свій 67-й день народження. У 1986 році стала випускницею театрального факультету "Карпенка-Карого", потім працювала у Тернопільському музично-драматичному театрі, а згодом у Київському театрі сатири. З 1980-го року почала виступати в складі акторів Молодого театру.

За свою кар'єру жінка зіграла у десятках вистав: "З весною я до тебе повернусь", "Дума про любов", "Сірано де Бержерак" "Слово о полку Ігоревім", "Репортаж", "Маленька футбольна команда", "Марат-Сад", "За двома зайцями", "Диктатура совісті", "Зачарований". Зокрема Оксана Швець зіграла у кількох повнометражних картинах: "Завтра буде завтра", "Таємниця "Святого Патріка", а також серіалах "Дім з ліліями", "Повернення Мухтара" тощо. Оксана Швець була нагороджена званням заслуженої артистки України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 24 канал  

Коментарі






Опілля квас
Радіо
TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Архів новин