Бучацька бібліотека обслуговує переселенців

15.03.2022 19:11   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Працівники Бучацької міської публічної бібліотеки продовжують обслуговувати користувачів і запрошують приходити людей, які приїхали з інших областей України. У книгозбірні переселенці можуть обрати книжку для читання, аби емоційно відпочити. 

«Запрошуємо відвідати нашу книгозбірню тих, хто прибув і проживає тепер у нашому місті, будучи змушеними полишити свої домівки на території активних бойових дій. Приходьте разом з дітьми. Тут до ваших послуг: комп’ютери з доступом до Інтернет-мережі, цікава сучасна література, для дітей – багато нових книг, розмальовок, альбомів для малювання, можливість пограти в настільні ігри тощо. Обслуговуємо користувачів щоденно з 9.00 до 17.00 крім суботи і неділі. Наша адреса: вул. Галицька, 21 (біля церкви св. Покрови)», - розповідають працівники бібліотеки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі