Тернопільський «Карітас» допомагає парафіям, які приймають переселенців

Опубліковано:
15 Березня, 2022

Тернопільський «Карітас» допомагає парафіям, які приймають переселенців. Допомагають їжею, засобами особистої гігієни, медикаментами. Про це працівники «Карітасу» повідомляють у Facebook:

«В рамках проекту Соціальне служіння УГКЦ продовжуємо підтримувати парафіяльні громади Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ.

Сьогодні гуманітарну допомогу отримав о. Михайло Піняга парох парафії Різдва Пресвятої Богородиці с. Грабівці, в якому, за тепершніх обставин, проживають ВПО родини, на сьогоднішній день близько 8 сімей з Києва та з Донецька, які опинились без найнеобхіднішого: засоби гігієни, продукти харчування, ліки та дитячі підгузники.

Спільно з вами, наші наймилосердніші жертводавці, ми можемо надавати допомогу тим, хто цього потребує негайно, без зайвих зволікань. Дякуємо вам щиро, хай Господь поверне сторицею», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: